Kütahya'da bir astsubay bir kişiyi yaraladı

Kütahya'da bir astsubay bir kişiyi yaraladı
Kütahya'da dört kişiyle tartışan astsubay, tartıştığı kişilerden birini yaraladı.Kütahya'da yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan astsubay C.S. (23), iddiaya göre kendisini sıkıştıran otomobilde bulunan kişilerle...

Kütahya'da dört kişiyle tartışan astsubay, tartıştığı kişilerden birini yaraladı.

Kütahya'da yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan astsubay C.S. (23), iddiaya göre kendisini sıkıştıran otomobilde bulunan kişilerle çıkan tartışmada Y.Ş.’yi (17) tabancayla bacağından vurdu. Yaralı genç hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra Merkez Komutanlığı’na teslim olan C.S.'yi polisler gözaltına aldı.

DHA'nın haberine göre olay, akşam saatlerinde Meydan Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde meydana geldi. Astsubay C.S., iddiaya göre hızla gelen otomobilde bulunan Y.Ş. (17), H.T.G. (19), H.H.A. (19) ve E.Y. (19) ile tartıştı. Tartışma sırasında C.S., belinden çıkardığı tabancayla tartıştığı kişilerden Y.Ş.’ye ateş açtı. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Y.Ş. kaçmaya çalışırken, C.S. ise olay yerinden ayrıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan genç, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Y.Ş.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli C.S. daha sonra silahıyla Merkez Komutanlığı’na teslim oldu. Cadde üzerinde yaşanan olay anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kavga ve silahın ateşlendiği anlar yer alıyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.