Mango Türkiye’de 10 yeni mağaza daha açacak
İspanyol moda markası Mango, Türkiye’deki büyüme planını genişletiyor. Şirket, 2026 yılı içinde açmayı planladığı 10 yeni mağazayla satış noktası sayısını 80’e çıkarmayı hedefliyor.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - 1997 yılında Türkiye pazarına giren Mango, 2025’i 70’in üzerinde mağazayla tamamladı. Yeni dönemde açılacak mağazaların büyük bölümü İstanbul ve Ankara’da konumlanacak. Marka aynı zamanda mevcut mağazalarında yenileme çalışmalarına da hız verecek.
Şirket, mağaza içi deneyimi geliştirmek amacıyla yıl sonuna kadar 5 satış noktasını daha yenilemeyi planlıyor. “New Med” adı verilen yeni konseptte, Akdeniz kültüründen ilham alan mimari ve sürdürülebilir tasarım anlayışı öne çıkıyor.
“TÜRKİYE KİLİT PAZARLARIMIZDAN BİRİ”
Mango’nun Türkiye ve Asya Uluslararası Perakende Direktörü Hüseyin Gölçük, Türkiye’nin marka için stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, yeni yatırımların bu pazara duyulan güvenin göstergesi olduğunu ifade etti.
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar