Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yağış uyarısı var

Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yağış uyarısı var
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) değerlendirmelerine göre bu gece Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de yerel sağanaklar başlıyor. Sağanaklar, sabah saatlerinde de devam edecek.

(ANKARA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından gerçekleştirilen son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusundaki Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa ile Zonguldak, Düzce ve Bartın'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sabah saatlerinden itibaren ise Bolu, Karabük, Kastamonu'nun kuzeyi ve Sinop'ta da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) yağışların görüleceği ifade ediliyor.

MGM'nin tarafından sağlanan verilere dayanarak, bu gece saatlerinden itibaren belirtilen bölgelerde yağışlar başlayacak. Sabah saatlerinde ise Bolu, Karabük, Kastamonu'nun kuzeyi ve Sinop'ta yerel olarak kuvvetli sağanaklar yaşanacak.

Kuvvetli yağışların yanı sıra sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksaklık gibi olumsuz durumlar için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar