Metin Uca acil ameliyata alındı: Kritik 24 saat bekleniyor

Metin Uca acil ameliyata alındı: Kritik 24 saat bekleniyor
Geçen hafta trafikteyken bilinci kaybolduğu için kaza geçiren Metin Uca'nın sağlık durumuna ilişkin menajeri Kübra Kalem Baykara yeni bir açıklama yayımladı. Baykara, dün akşam acil ameliyata alınan Uca'nın durumuyla ilgili...

Geçen hafta trafikteyken bilinci kaybolduğu için kaza geçiren Metin Uca'nın sağlık durumuna ilişkin menajeri Kübra Kalem Baykara yeni bir açıklama yayımladı. Baykara, dün akşam acil ameliyata alınan Uca'nın durumuyla ilgili ameliyattan sonraki riskli saatlerin atlatıldığını, yoğun bakımda tedavisine devam edileceğini yazdı.

Ünlü televizyon programcısı ve sunucusu Metin Uca, sosyal medya hesabı üzerinden otomobilinde seyir halindeyken bilinci kaybolduğu için trafik kazası geçirdiğini duyurmuştu. Uca'nın sağlık durumuna ilişkin menajeri Kübra Kalem Baykara açıklama yaptı.

Kaza geçirdiği sırada Uca'nın yanında da olan Baykara, Uca'nın dün akşam acil ameliyata alındığını ve başarılı geçtiğini belirtti. Baykara, kritik 24 saati atlatmayı beklediklerini bildirmişti.

Akşam saatlerinde bir sosyal medyadan yeni bir açıklama yayımlayan Baykara, “Operasyondan sonraki riskli saatleri atlattık. Ancak serviste de yoğun bakımda olduğu gibi tedavisine devam edilecek” diye yazdı.

Metin Uca'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama şöyle: