Metrobüs yoluna dubaları deviren sürücü yakalandı

Metrobüs yoluna dubaları deviren sürücü yakalandı
İstanbul'da, D100 Karayolu'nda İBB'nin çalışması için konulan dubaları devirerek aracını sürmeye devam eden ve trafiği tehlikeye atan şahıs gözaltına alındı. Ehliyetine el konan sürücüye 2 bin 415 lira para cezası verildi.D100...

İstanbul'da, D100 Karayolu'nda İBB'nin çalışması için konulan dubaları devirerek aracını sürmeye devam eden ve trafiği tehlikeye atan şahıs gözaltına alındı. Ehliyetine el konan sürücüye 2 bin 415 lira para cezası verildi.

D100 Karayolu Esenyurt Haramidere mevkii Edirne istikametinde metrobüs yolunda yapılan çalışma sebebiyle konulan dubaları deviren sürücü gözaltına alındı

A.A. adlı sürücüye toplam 2 bin 415 lira da ceza kesildi.

Metrobüstekilerin ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücünün A.A. olduğu tespit edildi. Şüpheli hakkında "trafik işaretlerini bozma, yerini değiştirme" suçundan 1979 lira "şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak" suçundan 436 lira cezai işlem uygulandı.

A.A.'nın seyir halindeyken trafiğin akışına aykırı olarak diğer yol kullanıcılarını tehlikeye atacak şekilde araç kullanması nedeniyle adli işlem başlatıldı. A.A.'nın sürücü belgesine de el konduğu belirtildi. A.A'nın ehliyetini geri almak için sağlık ve psikoteknik raporu alması gerektiği kaydedildi. (DHA)

TIKLAYIN | Kazaya davetiye çıkardı: İstanbul’da bir sürücü çalışma için konulan dubaları metrobüs yoluna devirdi