Milli Dayanışma Komisyonu, sivil toplum kuruluşlarıyla buluşacak
(TBMM) - Milli Dayanışma Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 15 Ekim Çarşamba günü on beşinci toplantısını gerçekleştirecek. Bu toplantıda TÜGVA, KADEM, Dünya Gençlik Örgütleri Forumu, Milli Türk Talebe Birliği ile Türkiye İş Kadınları Derneği gibi kadın ve gençlerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri dinlenilecek.
TBMM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun, 15 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 14.00'te TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında Tören Salonu'nda toplanacağı belirtildi.
Toplantının ilk oturumunda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3), Genç Barış İnşacıları Derneği, Gençlik Örgütleri Forumu (GoFor), Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) temsilcileri; ikinci oturumda ise Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 29 Ekim Kadınları Derneği (29 EKD), Barışa İhtiyacım Var Kadın İnisiyatifi, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) ve Hazar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği temsilcileri hazır bulunacak.
Kaynak:ANKA