Özgür Demirtaş: Lütfen Atatürk'e hakaret etmeyin; yüreğimden parça kopuyor

Özgür Demirtaş: Lütfen Atatürk'e hakaret etmeyin; yüreğimden parça kopuyor
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Atatürk'e hakaret edenlere seslenerek "Lütfen Atatürk’e hakaret etmeyin. İnanın okuyunca çok üzülüyorum, yüreğimden bir parça kopuyor" dedi.X hesabından açıklama yapan Demirtaş "Lütfen...

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Atatürk'e hakaret edenlere seslenerek "Lütfen Atatürk’e hakaret etmeyin. İnanın okuyunca çok üzülüyorum, yüreğimden bir parça kopuyor" dedi.

X hesabından açıklama yapan Demirtaş "Lütfen Atatürk’e hakaret etmeyin. İnanın okuyunca çok üzülüyorum, yüreğimden bir parça kopuyor. Lütfen bu memlekette ayrışmadan yaşayalım. Lütfen tek hedefe, BAŞARIYA, Huzura, odaklanalım. Lütfen. Atatürk bu ülkenin kurucu lideri. Onu gönülden seven milyonlar var. Lütfen kalpleri kırmayın. Lütfen Bir tek Türkiye var. Başka ülkemiz yok. Daha gidecek çok yolumuz var. Lütfen Türk-Kürt-Arap-Çerkes-Alevi-Sünni-Sağ-Sol herkes birleşin…" dedi.

Atatürk'e "Laikliği getiren köpek" diyen dönerci tutuklandı

Erzurum’da faaliyet gösteren dönerci dükkanın sahibi olan Mustafa Atmaca, ‘Hacı’nın yağ akımı’ adı altında ‘Tiktok’ta açtığı 650 bin takipçisi bulunan sayfasında, canlı yayında bir takipçisiyle tartıştı. Mustafa Atmaca, tartışma sırasında “Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan’a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail’e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti” ifadesini kullandı.

Atmaca gözaltına alındıktan sonra ise tutuklandı.

TIKLAYIN- Atatürk’e ‘Laikliği getiren köpek’ demişti: Erzurumlu dönerci Mustafa Atmaca tutuklandı