Seda Fettahoğlu'nun ölümü: "Silahı yeni almış"

Seda Fettahoğlu'nun ölümü: "Silahı yeni almış"
Gazete Pencere Haber MerkeziOyuncu Seda Fettahoğlu, 44 yaşında hayata gözlerini yumdu. Beyoğlu'nda bir parkta cansız bedeni bulunan Şehir Tiyatroları oyuncusunun başından vurularak öldüğü tespit edildi.Ömer Avni Mahallesi'nde...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Oyuncu Seda Fettahoğlu, 44 yaşında hayata gözlerini yumdu. Beyoğlu'nda bir parkta cansız bedeni bulunan Şehir Tiyatroları oyuncusunun başından vurularak öldüğü tespit edildi.

Ömer Avni Mahallesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında duyulan silah sesiyle o yöne ilerleyen bir vatandaş, Fettahoğlu'nun vurulduğunu gördü ve polise haber verdi.

DHA'daki bilgiye göre olay yerinde yapılan incelemede cesedin yanında, Seda Fettahoğlu adına bulundurma ruhsatlı tabanca, şarjörde 7 mermi ve yerde bir adet boş kovan bulundu. Seda Fettahoğlu'nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu öğrenildi.

Üniversite öğrencisi buldu

Cesedi bulan üniversite öğrencisi F.A'nın polise verdiği ifadesinde "Yürüyüş yaptığım esnada bir silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne yöneldiğimde başından vurulmuş sırt üstü yatan bir kadın görerek polise haber verdim" dediği öğrenildi.

Polis incelemesinin ardından Seda Fettahoğlu'nun cesedi Adli Tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, parkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı belirtildi. Bu arada oyuncunun 24 Eylül pazar günü yaptığı paylaşımın altına, 'Yaşamı sev bedeni koru' notu dikkat çekti.

Bir mahalle sakini ise olayla ilgili şöyle konuştu:

"Mahalle WhatsApp grubumuzda öğrendiğim kadarıyla silahı makine-kimyadan yeni almış, gelmiş burada oturmuş ve maalesef kafasına ateş etmiş."