Ses Sanatçısı Ege’den GGYD'ye "Kedice" ziyaret

Ses Sanatçısı Ege’den GGYD'ye "Kedice" ziyaret
Ses sanatçısı Ege, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Kitap Kulübü’nün düzenlediği etkinliğe katıldı.

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu ve GGYD Yönetim Kurulu üyeleri ile buluşan Ege, sanat hayatı ve ‘Kedice Bir Sevda’ ile ‘Kedice Bir Tutku’ kitapları hakkında konuştu. Ege, unutulmaz birkaç parçasını GGYD ailesi için seslendirdi. Katılımından dolayı sanatçı Ege’ye teşekkür eden GGYD Genel Başkanı Allıoğlu, “Bugün burada yönetim kurlu üyelerimiz ve kurul başkanlarımız var. Sadece kitap kulübümüzün bir toplantısı olacakken size karşı büyük bir teveccüh ve tabii ki büyük ilgi oluştu, katılımınızla geniş katılımlı bir organizasyon yapıyoruz. Başta GGYD Denetleme Kurulu Başkanı Bülent AK’a, GGYD Kitap Kulübümüze ve Eğitim Kurulumuza teşekkür ediyoruz. Bugün burada olmanızdan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

En çok gurur duyduğumuz projemiz: “Nilüferler”

Ege’ye GGYD faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Allıoğlu, “GGYD, 2003 yılında kuruldu. Şu an 4 resmi şubemiz ve 1200’e yakın üyemiz var. Amacımız üyelerimiz arasındaki iş birliğini ve dostluğu geliştirmek. Ayrıca iş insanlarını bir araya getirip, iş birliklerini artırırken toplumda ihtiyaç sahibi kimselere desteklerde bulunuyoruz. En çok gurur duyduğumuz projemiz, şu anda 200 üniversite öğrencisine burs sağladığımız “Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu”muz. Burs sağladığımız öğrenci sayımızı da her geçen gün artırıyoruz” diye konuştu.

“Ankara ve Ankaralılara her zaman hayranlık duydum”

Ege de Ankara’yı ve insanlarını çok sevdiğini aynı zamanda GGYD’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Ankara ve Ankaralılara her zaman hayranlık duydum. Kapalı mekân kültürünün ne demek olduğunu Ankara’da anlıyorsun. İnsanlar arasındaki iletişimin ne kadar düzgün olduğunu görüyorsun. ‘Eğer Ankara'da iki şiir veya iki fıkra bilmiyorsan yalnızlıktan ölürsün’ derler. Bunun en güzel kanıtı sizlersiniz, burada olmak çok güzel ve çok keyifli” ifadelerini kullandı.

“Kedice Bir Sevda” ve “Kedice Bir Tutku”

Kitapları “Kedice Bir Sevda” ve “Kedice Bir Tutku”nun yazım sürecinden bahseden Ege, “Bir dönem geldi sıkılmaya başladım. Çünkü neredeyse her meslek teknolojiye bağlı olarak değişti, ama giderek daraldı. Bestecilik ve müzik sektörü inanılmaz bir sıkıntıya girdi. Kendimi daha iyi hissedecek bir mecra ararken arkadaşımın mutlaka yazmalısın baskılarıyla ilk kitabımı yazdım. Çok iyi hocalarım ve önemli kılavuzlarım vardı. Onlardan biri abimdir. Yazdığım her bölümü gönderdim ve aldığım geri dönüşlere göre kitabım şekil aldı. İlk kitabımız çıktıktan sonra, enteresan bir şekilde 100 eleştiriden 95’i ‘Bu kadarını beklemiyorduk’ oldu. Bu durum beni motive etti ve ikinci kitabımızı yazdık” dedi.

Gelirler Nilüferlere destek olacak

Etkinliğin sonunda unutulmaz birkaç parçasını da seslendiren Ege’ye, GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu plaket takdim etti. Ege, GGYD Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu kampanyasına destek istedi ve kitaplarını imzaladı. Etkinlikte elde edilen gelir Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu’na aktarılacak.