Türk turist, İsviçre'deki şarap dolabı karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi

Türk turist, İsviçre'deki şarap dolabı karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi
İsviçre'ye giden Türk bir turist, başında çalışanın ve güvenlik önlemlerinin bulunmadığı şarap dolabı karşısında yaşadığı şaşkınlığı video ile kayıt altına alarak sosyal medyada yayınladı.İsviçre'ye giden Türk...

İsviçre'ye giden Türk bir turist, başında çalışanın ve güvenlik önlemlerinin bulunmadığı şarap dolabı karşısında yaşadığı şaşkınlığı video ile kayıt altına alarak sosyal medyada yayınladı.

İsviçre'ye giden Türk bir turist, çalışanı olmayan şarap dolabı karşısında yaşadığı şaşkınlığı video ile kayda alarak sosyal medyada paylaştı.

Başında herhangi bir çalışanın ve güvenlik önleminin olmadan alışveriş yapılabildiği şarap dolabı ile müşteriler, aldıkları şarabın ücretini dolabın yanında bulunan kumbaraya atarak alışverişini tamamlayabiliyorlar.

O anları kamera ile kayıt altına alan Türk turistin şaşkınlığı, sosyal medyada gündem oldu.

"İnanılır gibi değil"

Türk turist şu sözleri kaydetti:

"Arkamda gördüğünüz çok büyük bir üzüm kenti. Burada şarap almak istediğinizde herhangi bir çalışan yok. Dolapta fiyatlar yazıyor, hangi şarabı almak isterseniz alıyorsunuz. Ve şurada ister para olarak ödüyorsunuz isterseniz de kart çektiriyorsunuz ve kimse çalmıyor abi. Biz şöyle bir şey aldık parasını da ödedik bu köyden de anımız oldu. İnanılır gibi değil"