Yol verme kavgasında önce silah çıktı, sonra satır! 1 kişi hayatını kaybetti!

Yol verme kavgasında önce silah çıktı, sonra satır! 1 kişi hayatını kaybetti!
İstanbul Maltepe'de, trafikte yol verme tartışması yaşayan taraflar arasında önce silah çekildi, ardından kendisine silah çekilen motokurye çalıştığı pideciden getirdiği bıçak ve satırla saldırmaya başladı.Maltepe'de,...

İstanbul Maltepe'de, trafikte yol verme tartışması yaşayan taraflar arasında önce silah çekildi, ardından kendisine silah çekilen motokurye çalıştığı pideciden getirdiği bıçak ve satırla saldırmaya başladı.

Maltepe'de, motosikleti kurye, yol verme yüzünden tartıştığı 3 kişiye çalıştığı pideciden aldığı bıçak ve satırla saldırdı. Saldırıda, Kadir Gülsuyu hayatını kaybetti, Ö.G., ve E.G. yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Olay, 18.00 sıralarında, Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; bir pidecide çalışan motosikletli kurye, trafikte yol verme yüzünden 3 kişinin kendisine silah çekmesi üzerine olay yerinden uzaklaştı. Hızla çalıştığı pideciye giden kurye, bıçak ve satır alarak 3 kişinin yanında döndü. Elindeki bıçak ve satırla tartıştığı kişilere saldırdı.

Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Saldırıda, 3 kişiden  Kadir Gülsuyu hayatını kaybetti, Ö.G., ve E.G. ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polis sevk edildi.

Gözaltı sayısı 30'a yükselirken güvenli bir yere taşınacağı öğrenilen dükkanın önünde polis ekiplerinin nöbeti sürüyor. (DHA)