Getirdikleri bu teklifin altında kendileri ezilecek

Getirdikleri bu teklifin altında kendileri ezilecek
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın ekonomiyi yönetemediğini, vatandaşların zor durumda kaldığını belirterek, “Bu iktidarın ve ortağının önümüzdeki seçimlerde ayakta durabilme imkanı yok. Bundan...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın ekonomiyi yönetemediğini, vatandaşların zor durumda kaldığını belirterek, “Bu iktidarın ve ortağının önümüzdeki seçimlerde ayakta durabilme imkanı yok. Bundan dolayı yeni seçim kanununu Meclise getirdiler. Korkunun ecele faydası yok” diye konuştu.

İKTİDAR VE ORTAĞININ AYAKTA DURMA İMKANI YOK
“Bu iktidarın ve ortağının önümüzdeki seçimlerde ayakta durabilme imkanı yok. Bundan dolayı yeni seçim kanununu Meclise getirdiler. Daha adil bir seçim olsun diye, seçim güvenliği artsın diye de gelmiyor. Tamamen basit ve ucuz politikalar içeriyor. Nasıl olur da biz daha iyi noktaya geliriz, bugün bugünkünden daha az oy alsak bile. Başka bir şeyin güdüldüğü yok. Korkunun ecele faydası yok. Bugüne kadar gösterdiğiniz performans ortaya konulduğunda vatandaşın size güvenerek Cumhur ittifakını iktidar yapmasını mümkün görmüyorum.”