GGYD “Nilüferler” için etkinliklerini Sürdürüyor: Süheyl & Behzat Uygur “Nilüferler” yararına “Hey Gidi Günler”i sahneye koydu

GGYD “Nilüferler” için etkinliklerini Sürdürüyor: Süheyl & Behzat Uygur “Nilüferler” yararına “Hey Gidi Günler”i sahneye koydu
 Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD), “Nilüferler” yararına etkinliklerine devam ediyor. Süheyl & Behzat Uygur “Hey Gidi Günler” interaktif müzikal komedi tiyatro oyunu, GGYD ev sahipliğinde Nazım Hikmet Kültür...
 

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD), “Nilüferler” yararına etkinliklerine devam ediyor. Süheyl & Behzat Uygur “Hey Gidi Günler” interaktif müzikal komedi tiyatro oyunu, GGYD ev sahipliğinde Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sahneledi. Bilet gelirlerinin tamamı “Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu”na aktarılan oyuna GGYD ailesi yoğun ilgi gösterdi. “Hey Gidi Günler” tiyatro oyununu yaklaşık 1000 kişi izledi.

 

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, üniversite öğrencilerine burs desteği vermek için Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu’na kaynak yaratmaya devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda son olarak Süheyl & Behzat Uygur “Hey Gidi Günler” tiyatro oyunundan elde edilen gelirin tamamının Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu’na aktarıldığını belirten Allıoğlu, “Sanatçılarımıza bu özel etkinliğimizle daha çok Nilüferlere ulaşmamıza destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu destekle Nilüferlerimizin hayatlarına dokundular, bu bizim için çok büyük anlam ifade ediyor” dedi.

 

Nilüferler Eğitime Destek Fonu için etkinliklere yıl içinde devam edeceklerini kaydeden Allıoğlu, “Şu anda 50’si depremzede olmak üzere 200 Nilüfere destek oluyoruz. Burs vereceğimiz öğrenci sayısını 250’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca burs miktarını artırmayı düşünüyoruz. Bu fonla gençlerimize ulaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Nilüferler Türkiye’nin her yerinde

 

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin bir şehit çocuğuna eğitim desteği sağlaması ile 10 yıl önce başlayan “Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu” ile bugüne kadar yüzlerce öğrenciye karşılıksız eğitim bursu sağlandı. “Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu”, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı’nın (TÜSİAV) “Eğitime Destek Ödülü’nü 2017 yılında aldı, 2019 ve 2022 yıllarında yine “Eğitimin Çınarları” ödülüne layık görüldü. “Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu”, temel olarak GGYD üyelerinin bağışları ile büyüyor.

 

Her yıl yüzlerce öğrencinin eğitim bursu için başvuru yaptığını belirten Allıoğlu, “Nilüferler Eğitime Destek Fonu’ndan faydalanan Türkiye’nin her yerinden başarılı öğrencilerimiz var. Yönetim kurulu olarak her geçen yıl daha çok ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Elbette hepsine ulaşamıyoruz ancak daha fazla öğrenciye burs vermek için çalışıyoruz. Bunun için bir dolu araştırma yapmamız gerekiyor, sırf bunun için çalışan bir komisyonumuz da var. En doğru seçimleri yapmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.