Gomis'e Muslera desteği

Gomis'e Muslera desteği
Alanyaspor maçında oyuna kendisinin yerine Barış Alper Yılmaz'ın dahil olması sonrasında buna tavır koyan Bafetimbi Gomis affedilirken, bu kararda takım kaptanlarının da etkili olduğu, özellikle Muslera'nın devreye girdiği öğrenildi.Galatasaray'da...

Alanyaspor maçında oyuna kendisinin yerine Barış Alper Yılmaz'ın dahil olması sonrasında buna tavır koyan Bafetimbi Gomis affedilirken, bu kararda takım kaptanlarının da etkili olduğu, özellikle Muslera'nın devreye girdiği öğrenildi.

Galatasaray'da 2017-18 sezonunda hem şampiyonluk hem de gol krallığı yaşayan Bafetimbi Gomis'in bu sezon başındaki katkısına rağmen son haftalarda yeterince şans bulmaması sonrasında bu duruma kırıldığı öğrenilirken özellikle Fernando Muslera'nın ilişkilerin onarılması için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Gomis'in 2017-18 sezonunda gol krallığını hedeflediği haftalarda oyundan erken çıktığı için Igor Tudor'la sorun yaşadığı, daha sonra ise bire bir görüşerek tatlıya bağlandığı hatırlatırken Fransız yıldız duygusal davrandığını kabul ederek hata yaptığını dile getirdi.