Götürüldüğü karakolda polisler darp etti: Polisler hakkında soruşturma açıldı

Götürüldüğü karakolda polisler darp etti: Polisler hakkında soruşturma açıldı
Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan, A.İ. ve Ö.Ö., 9 Temmuz 2023'te alkollü bir şekilde gece saatlerinde İsmet İnönü Caddesi'ni bariyerlerle trafiğe kapattı. Müdahale için gelen polislere direnen A.İ.'nin götürüldüğü...
Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan, A.İ. ve Ö.Ö., 9 Temmuz 2023'te alkollü bir şekilde gece saatlerinde İsmet İnönü Caddesi'ni bariyerlerle trafiğe kapattı. Müdahale için gelen polislere direnen A.İ.'nin götürüldüğü polis karakolunda darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan A.İ. ve Ö.Ö., 9 Temmuz 2023'te alkol alıp gece saat 2'de İsmet İnönü Caddesi'ni bariyerlerle trafiğe kapattı.

Müdahale için gelen polislere direnen iki şüpheli Ulukışla Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Karakol görüntülerine göre Başpolis R.U., A.İ.’yi bekleme odasındaki koltuklara iteliyor. Elleri arkadan kelepçeli haldeki A.İ., sehpa ile koltukların arasındaki boşluğa düşüyor.

R.U., A.İ.’nin üzerine diziyle basıyor.

Ardından R.U. ve Komiser Yardımcısı M.K., A.İ.’nin sırtına ve başına eliyle defalarca vuruyor.

Yediği dayağa öfkelenen A.İ., başıyla sehpayı dövüyor.

İki kemiği kırılan A.İ., ifadesinde, yolu kapattıktan sonra caddeye gelen Komiser Yardımcısı M.K.’nin küfrettiğini ileri sürdü. Karşılık vermediği halde M.K. ve R.U.’nun kendisine vurduklarını belirtti.

Şüpheli polisler ise A.İ.’nin küfredip tekme attığını ileri sürdü. Hatta M.K., “A.İ. ayağımı ısırdı” diye ifade verdi.