GÖZLER 11 HAZİRAN’DA

GÖZLER 11 HAZİRAN’DA
Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray’da tüm gözler 11 Haziran’a çevrildi. Mevcut yönetim transfer görüşmelerini askıya alırken ayrılmak isteyen futbolcular var.Süper Lig’de kabus gibi bir sezonu...

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray’da tüm gözler 11 Haziran’a çevrildi. Mevcut yönetim transfer görüşmelerini askıya alırken ayrılmak isteyen futbolcular var.

Süper Lig’de kabus gibi bir sezonu geride bırakan Galatasaray’da camiaya belirsizlik hakim.

30 Nisan’daki seçimin ertelenmesi ve yeni seçim tarihinin 11 Haziran’a alınması eleştirileri beraberinde getirirken mevcut başkan Burak Elmas yeni yönetimin önünü açmak için transfer yapmayacaklarını dile getirmişti.

Temmuz ayında yüklü ödemeleri bulunan Galatasaray’da hayati önem taşıyan konulardan biri olan oyuncu satışları da yine yeni yönetime bırakılmış durumda.

İdari açıdan istikrar bulamayan kulüpteki geleceğini tartışmalı bulan futbolcuların bazılarına menajerler aracılığıyla ilgi bulunuyor.

Her ne kadar ligde beklentilerin çok altında kalınmış olsa da Galatasaray’ın Avrupa Ligi’ndeki performansı birçok oyuncuyu Avrupa kulüplerinin radarına sokmuştu.