Kayyum yönetimindeki Dilan Polat'a 'Enerci'li açılış

Kayyum yönetimindeki Dilan Polat'a 'Enerci'li açılış
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin kayyım yönetimindeki güzellik merkezlerinin franchise verilen Kağıthane'deki yeni şubesi açıldı. Törenin şarkısı da Dilan Polat'ın 'Enerci' şarkısı oldu.Dilan...
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin kayyım yönetimindeki güzellik merkezlerinin franchise verilen Kağıthane'deki yeni şubesi açıldı. Törenin şarkısı da Dilan Polat'ın 'Enerci' şarkısı oldu.Dilan Polat ve Engin Polat'la başlayıp onlarca sosyal medya fenomenine uzanan soruşturma devam ederken, 5 Kasım'da kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Polat çiftinin şirketleri ise faaliyete devam ediyor.

Tutuklamaların ardınadn kayyım yönetimine devredilen şirketlerden Dilan Polat Güzellik Merkezleri'nin franchise verilen bir şubesi daha şaşaalı bir törenle açıldı.

Sözcü TV'den Meral Danyıldız'ın haberine göre; İstanbul Kağıthane'deki şubenin açılışının şarkısı. Dilan Polat'ın seslendirdiği "Enerci" oldu. 

"Marka hizmetine devam ediyor"

Kanala açıklama yapan şubenin yöneticisi "Malumunuz TMSF yönetiminde marka kaldığı yerden devam ediyor. Bugün de bu açılış bunun göstergesidir. Marka hiç problemsiz hizmetine devam ediyor" dedi.

"Enerci" şarkısıyla dansların edildiği törene Engin Polat'ın Annesi Şükran Polat da katıldı.

Açılışa katılan bir yurtta ise Polat çiftine destek için geldiğini ifade ederek "Engin ve Dilan için her şey güzel olacak" dedi.