10 başlıkta bugün neler yaşandı?

10 başlıkta bugün neler yaşandı?
30 Eylül 2023’ün öne çıkan haberlerini okuyucularımız için derledik.Kılıçdaroğlu: Kazansaydım Suriyelilerin hepsini gönderecektimCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,“Karnını doyurmakta zorlanan Urfalı kardeşim bir...

30 Eylül 2023’ün öne çıkan haberlerini okuyucularımız için derledik.

Kılıçdaroğlu: Kazansaydım Suriyelilerin hepsini gönderecektim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,“Karnını doyurmakta zorlanan Urfalı kardeşim bir de Suriyelilerin karnını doyuruyor. İktidar olsaydım bunların hepsini ülkelerine gönderecektim. Ben onlara da üzülüyorum. Onlar da insan” dedi.

Haberin tamamı için tıklayın

ABD’de Ermeni gruptan Türk heyete saldırı!

ABD’deki Ermeni bir grup, konferansa katılan Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Murat Mercan’a, Azerbaycan’ın Los Angeles Başkonsolosu Ramil Gurbanov’a ve heyetlerine saldırdı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, hukuki sürecin başlatılacağı belirtildi.

Haberin tamamı için tıklayın

Amasya’da yolcu otobüsü devrildi: 6 kişi öldü, 35 kişi yaralandı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 35 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu.

Haberin tamamı için tıklayın

Beşiktaş’tan Fatih Altaylı için hukuki işlem kararı: “Şenol Güneş hakkında terbiye sınırlarını aşan çirkin ifadeler kullandı”

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili sert ifadeler kullanan gazeteci Fatih Altaylı ile ilgili açıklama yaptı.

Haberin tamamı için tıklayın

Özer Sencar: İmamoğlu güçlü bir lider ama bana göre şansı yok; eğer aday olup kaybederse siyasi hayatı biter

MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar, “Ekrem İmamoğlu güçlü bir lider ama bana göre şansı yok. Eğer aday olur ve kaybederse hem Erdoğan’ı hem CHP kurmaylarını çok memnun eder. Ondan sonra da siyasi hayatı biter” dedi.

Haberin tamamı için tıklayın

Cumartesi Anneleri 25’inci kez gözaltına alındı: “Beni bul anne”

Cumartesi Anneleri/İnsanları, 966’ncı hafta eyleminde Anayasa Mahkemesi kararına rağmen Galatasaray Meydanı’nda yine gözaltına alındı.

Haberin tamamı için tıklayın

DEVA Partisi’nden ‘yerel seçim’ kararı | Babacan: Kendi adaylarımızla gireceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Tüzük Kongresi’nde ‘yerel seçimde ittifak’ tartışmalarına son noktayı koydu.

Haberin tamamı için tıklayın

Ömer Öcalan’dan soruşturma açıklaması: Mücadelemiz meşru; geri adım atmayacağız

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeşil Sol Parti Milletvekili Ömer Öcalan hakkında, “Mücadelemiz Abdullah Öcalan özgür olana kadar sürecek” sözleri nedeniyle resen soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haberin tamamı için tıklayın

Özgür Özel: Soylu’dan, Hulusi Akar’a, Erdoğan’a kadar örgütümün başını öne eğdirmedim

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Kocaeli İl Kongresinde yaptığı konuşmada, “Ben Süleyman Soylu’dan, Hulusi Akar’a, başbakanlardan, Meclis Başkanlara Recep Tayyip Erdoğan’a kadar örgütümün başını öne eğdirmedim. O yüzden Özgür Özel kardeşiniz olarak, bir evladınız olarak, bu partinin bir evladı olarak bana derseniz ki, ‘Özgür geç takımın başına’, ben sizinle bu takımı şampiyon yapmaya talibim. Bundan sonra seçim geceleri partinin ışıkları erken kapanmasın diye, kadın kolları halay çeksin diye, ben bu partiyi sizlerle birlikte ayağa kaldırmaya talibim. Kalkın ayağa, bu partiyi kaldırın ayağa. Ben size inanıyorum, güveniyorum. Ben bu takımı şampiyon yaparım” dedi.

Haberin tamamı için tıklayın

Tamer Karadağlı’dan “Kanun Hükmü’ne sansür” yorumu: Bakanlığı destekliyoruz

‘Kanun Hükmü’ belgeselinin Altın Portakal programından Kültür Bakanlığı’nın talebiyle kaldırılmasını değerlendiren Tamer Karadağlı, “Bakanlığımızın aldığı kararın arkasındayız” dedi.

Haberin tamamı için tıklayın