10 başlıkta bugün neler yaşandı?

10 başlıkta bugün neler yaşandı?
24 Temmuz 2023’ün öne çıkan haberlerini okuyucularımız için derledik.Bahçeli duyurdu: MHP yerel seçimlere hazırlık sürecini başlattıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi, Lozan Barış Antlaşması’nın...

24 Temmuz 2023’ün öne çıkan haberlerini okuyucularımız için derledik.

Bahçeli duyurdu: MHP yerel seçimlere hazırlık sürecini başlattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi, Lozan Barış Antlaşması’nın 100’üncü yıldönümünde, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık sürecini de resmen başlatmıştır. Atılan bu kararlı adımın hayırlı olmasını diliyor, başaracağımızdan, uyumlu yönetimle umutlu bir geleceğe ulaşacağımızdan kuşku duymadığımı inançla ifade ediyorum” açıklamasını yaptı.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Hazine, 19,8 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği tahvil ihalesinde 10,8 milyar lira borçlanmaya gitti. Hazine tahvil öncesinde ise 9 milyar TL satış gerçekleştirdi.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Market raflarına Erdoğan’lı sticker yapan Mahir Akkoyun’a beraat

Market raflarına “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazılı etiketler basarak sosyal medyada paylaşan Mahir Akkoyun hakkında açılan davada beraat kararı verildi.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Rusya depoları vurdu, tahıl fiyatları uçtu

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarını zıplattı.  

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Esenyurt’ta bir kadını döverek bayıltan Şeyhmus Dağ tutuklandı

Esenyurt’ta sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayıltan, baygın haldeki kadını sürükleyerek park halindeki minibüse bindiren ve kendisine engel olmak isteyenleri de tehdit eden Şeyhmus Dağ tutuklandı.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Kılıçdaroğlu-Özdağ arasındaki mutabakata Gelecek Partisi’nden tepki: Bizim açımızdan değeri yoktur

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı üç bakanlık ve MİT bize verilecekti” iddiasında bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ümit Özdağ ile aranızda yaptığınız özel bir protokol var mı?” sorusuna, “Protokol evet var, ikimizin arasında imzalandı. Bu protokol kamuoyuna açık bir protokol değil. Dolayısıyla ikimizin namusuna teslim edilmiş bir protokoldür. Nokta” yanıtını vermişti. Gelecek Partisi’nden yapılan açıklamada, mutabakata ilişkin, “Bilgimiz ve onayımız dışında kişiler arasında mahfuz tutulan herhangi bir protokolün bizim açımızdan ahlaki ve siyasi bir değeri yoktur” denildi.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Sağlık çalışanlarına saldıran MHP Hakkari İl Başkanı görevden alındı

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, MHP Genel Merkezi tarafından sağlık çalışanlarına saldırdığı gerekçesiyle görevinden alındı.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Spotify abonelik ücretlerine zam

Spotify, ABD’den sonra Türkiye’de de abonelik fiyatları için zam yaptı.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

“İstifa etmelisiniz” diyen başkana Kılıçdaroğlu’ndan yanıt: Parti boşlukta kalır

CHP’de belediye başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu, “İstifa etmelisiniz” çıkışına “Parti boşlukta kalır” yanıtını verdi. İmamoğlu ile gerginlik yaşayan Bülent Kerimoğlu, İBB’ye aday olduğunu açıkladı. İmamoğlu, “Sen Bakırköy’de sokağa bile çıkamıyorsun” yanıtı verdi.

Haberin tamamını okumak için tıklayın

Transferi dünya gündemine oturmuştu: Arda Güler’e Milan maçında sakatlık engeli!

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, takımının ABD kampında Milan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Haberin tamamını okumak için tıklayın