3 kadın daha erkekler tarafından katledildi!

3 kadın daha erkekler tarafından katledildi!
Kadın cinayetleri kan dondurmaya devam ediyor. 3 ilde yaşanan 3 cinayet, Türkiye'nin kadın cinayetleri konusunda hızla önlem alması gerektiğini ve caydırıcı cezanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkent Ankara'da,...

Kadın cinayetleri kan dondurmaya devam ediyor. 3 ilde yaşanan 3 cinayet, Türkiye'nin kadın cinayetleri konusunda hızla önlem alması gerektiğini ve caydırıcı cezanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkent Ankara'da, 45 yaşındaki Döndü Ünal, 81 yaşındaki kocası Akif Ünal tarafından sokak ortasında defalarca kurşunlandı. Mersin'de, erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişi tarafından darp edilip hastaneye bırakılan kadın, yaşamını yitirdi. İstanbul'da Güler Gökgöz adlı genç kadın, sevgilisi tarafından çocuklarının gözü önünde katledildi.

Kadına 3 el ateş etti, sonra kendini vurdu

Alınan bilgiye göre Akif Ünal, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Döndü Ünal'ı, Harman Mahallesi Aşıklar Caddesi'nde silahla katletti. Akif Ünal daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. Döndü Ünal olay yerinde, Akif Ünal ise hastanede hayatını kaybetti.

Olaya tanıklık eden bir vatandaş, "Çöp dökmeye gidip geldikten sonra tabanca sesi geldi. Baktım ki kadın yerde yatıyor. 3 defa kadına ateş etti, ondan sonra da kendine ateş etti" dedi.

Önce vahşice darp etti, sonra hastaneye götürdü

Alınan bilgiye göre, Mersin'de bir mağazada yönetici olarak çalışan 27 yaşındaki Esra Asena Temir, 29 Haziran'da evlerinin önüne gelen ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Mustafa B. ile telefonda tartışmaya başladı.

Evden çıkıp otomobile binen Temir, yanında oturan Mustafa B. ile bölgeden ayrıldı. Temir'in kullandığı aracı bir süre sonra durduran Mustafa B, kadını darp etti.

Baygınlık geçiren Temir'i araçla Toros Devlet Hastanesi'ne götüren şüpheli daha sonra kaçtı.

Hastanedeki kontrollerde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı, başından darbe aldığı ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen kadın yoğun bakıma alındı.

Temir, yoğun bakımda doktorların müdahalelerine rağmen 30 Haziran'da hayatını kaybetti. Mustafa B. tutuklandı.

Çocuklarının gözü önünde katletti

İstanbul'da 1 Temmuz Cumartesi Günü meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, 2 çocuk annesi Güler Gökgöz Kurban Bayramı'nın 4. gününde evinde otururken sevgilisi Tuncay Erol kapıyı çaldı. Gökgöz, Erol'un ısrarlı şekilde kapıyı çalmasının ardından kapıyı açtı. Erol eve girdikten kısa bir süre sonra iddiaya göre Güler Gökgöz ile kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Tuncay Erol yanında getirdiği silahla 2 çocuğunun gözü önünde Güler Gökgöz'e ateş ederek evden kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Ekipler Güler Gökgöz'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Gökgöz'ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis, aynı gün Erol'u Üsküdar Harem Otogarı'nda kaçmak üzereyken yakalayarak gözaltına aldı. Tuncay Erol'un emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.