Ahmet Hakan: Muhalefette değişen bir şey yok; Yine hep Kılıçdaroğlu, yine hep atlatılmamış travma, yine hep vıdı vıdı, yine hep mızmız sıkıntı

Ahmet Hakan: Muhalefette değişen bir şey yok; Yine hep Kılıçdaroğlu, yine hep atlatılmamış travma, yine hep vıdı vıdı, yine hep mızmız sıkıntı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın New York seyahatine katıldıktan sonra Türkiye'ye dönen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan,  bugün yayımlanan yazısında "Kısa bir New York arası vermiştim Türkiye’ye. Beş / altı...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın New York seyahatine katıldıktan sonra Türkiye'ye dönen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan,  bugün yayımlanan yazısında "Kısa bir New York arası vermiştim Türkiye’ye. Beş / altı gündür yoktum buralarda. Siyasette muhalif cepheye şöyle bir baktım. Hiçbir şey değişmemiş." dedi. Hakan ""Yine hep CHP. Yine hep Kılıçdaroğlu. Yine hep atlatılmamış travma. Yine hep vıdı vıdı. Yine hep mızmız sıkıntı." ifadelerini kullandı.

Hakan'ın yazısı şöyle:

"Yine hep CHP. Yine hep Kılıçdaroğlu. Yine hep atlatılmamış travma. Yine hep vıdı vıdı. Yine hep mızmız sıkıntı.

Yine hep tavşan aday tantanası. Yine hep İmamoğlu / Özgür Özel ilintisi. Yine hep kurultay kavgaları. Yine hep “ne olacak bu CHP’nin hali” meselesi.

Yine hep Akşener. Yine hep “blöf mü yapıyor acaba” kuşkusu. Yine hep “sahi mi diyor acaba” yaklaşımı. Yine hep Youtube ifşa videoları.

Yine hep CHP / İyi Parti kavgaları. Yine hep “nereye varacak bu kavganın sonu” sorusu. Yine hep bir laf sokma. Yine hep bir diş gösterme.

Yine hep kısır döngü. Yine hep muhalif umutsuzluk. Yine hep muhalif karamsarlık. Yine hep dalavere. Yine hep bekleroğlu."