AK Parti ve MHP hile yapmaya niyetli

AK Parti ve MHP hile yapmaya niyetli
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, haftalık olağan değerlendirme toplantısında iktidara yönelik sert açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, “Koalisyon hükümetinin her türlü ayak oyununun ve hilesinin üstesinden geleceğiz”...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, haftalık olağan değerlendirme toplantısında iktidara yönelik sert açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, “Koalisyon hükümetinin her türlü ayak oyununun ve hilesinin üstesinden geleceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iktidara set sözlerle yüklendi. AK Parti ve MHP’nin hile yapmaya niyetli olduğunu söyledi. Davutoğlu, “Koalisyon hükümetinin her türlü ayak oyununun ve hilesinin üstesinden geleceğiz” dedi.
“Ekonomi yönetiminde cehalet diz boyu’’ diyerek ekonomi yönetimini ağır sözlerle eleştiren Davutoğlu, Erdoğan’ın oğluna, kardeşine ve özel kalem müdürüne ait Man adasındaki şirkete 15 milyon dolar gönderilmesine de değindi. Türkiye’de yaşanan ekonomik krizin kaynağının yönetim krizi olduğunu söyleyen Davutoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:
‘BİR UÇURUM VAR’
Davutoğlu, normalleşmenin iktidarın anladığı gibi berberlerin, AVM’lerin, sinemaların, parkların açılmasından ibaret olmadığını hatırlattı:
“Normalleşme ancak siyasetin normalleşmesi olursa değerlidir. Normalleşme ekonominin yolsuzluklardan kurtulmasıdır. Normalleşme ötekileştirilmenin bitirilmesidir. Normalleşme sabah akşam birilerinin hain ilan edilmesine son verilmesidir. Normalleşme medyanın tamamına yakınının papağan gibi aynı sloganları tekrarlamamasıdır. Normalleşme bir tek insanımızın bile devletine dair aidiyet sorunu yaşamamasıdır. Normalleşme tam demokratik bir hukuk devletinin inşa edilmesidir.”
ALBAYRAK’A YÜKLENDİ
Bugünkü ekonomi yönetiminde cehalet diz boyudur. Demokratik bir ülkenin bakanının hem demokrasiden hem de demokrasi-yatırım ilişkisinden bu kadar uzak olması ancak nepotizmle, yani akraba kayırmacılığı ile mümkündür. O da bizim ülkemizin son yıllardaki en ağır salgınıdır. Birileri de kalkıp “İnsanlar Türkiye’ye güvenip paralarını Türk bankalarında ve kayıt içinde tutacaklarına Man Adası veya Malta gibi yurt dışı vergi cennetlerindeki gizli hesaplarda mı tutsaydı?” diye sorarsa ne cevap vereceksiniz?”
“HİLE YAPMAYA NİYETLİLER”
Öyle görünüyor ki önümüzü kesmek için oyunun ortasında kuralları değiştirmeye ve hile yapmaya niyetliler. Allah’ın izniyle Gelecek Partisi olarak kendi gücümüzle ve teşkilatlanmamızla koalisyon hükümetinin her türlü ayak oyununun ve hilesinin üstesinden geleceğiz.