AK Parti’den sosyal medyaya sıkı takip

AK Parti’den sosyal medyaya sıkı takip
AK Parti Genel Merkezinde, “Dijital Medya Takip Merkezi” ismiyle yeni bir ofis kuruldu. Ofis, dezenformasyonla mücadele için milletvekilleri ve AK Parti’liler için içerikler üretecek, dijital takip yapacak.AK Parti’li Mahir Ünal,...

AK Parti Genel Merkezinde, “Dijital Medya Takip Merkezi” ismiyle yeni bir ofis kuruldu. Ofis, dezenformasyonla mücadele için milletvekilleri ve AK Parti’liler için içerikler üretecek, dijital takip yapacak.
AK Parti’li Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, “Bu stüdyoyu her bir milletvekilimizin kişisel hesaplarında kullanacakları içerikleri üretmesi için kurduk.” dedi. Siyasi partilerin kaçınılmaz olarak medya takibini yapmaları gerektiğine işaret eden Ünal, “Tanıtım Medya başkanlıkları aynı zamanda hem siyasi partinin algısından hem de medya ortamında kendisiyle ilgili yapılan haberlerden ve üretilen içeriklerin takibinden kaçınılmaz olarak haberdar olmak durumunda.” diye konuştu.
Dijital Takip Merkezi’nde iki farklı çalışma yaparak hem içerik üreten hem de içerik takibi yapan bir merkez oluşturduklarını anlatan Ünal, çok amaçlı bir stüdyo oluşturarak diğer yandan internet ortamının takibini oluşturacak bir mekan tasarladıklarını aktardı.