AKP’li Bekir Bozdağ'ın Osman Gökçek'i uyardığı iddia edildi

AKP’li Bekir Bozdağ'ın Osman Gökçek'i uyardığı iddia edildi
AKP TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'i TBMM Genel Kurulu'ndaki sataşmalar nedeniyle uyardığı iddia edildi. 14 Mayıs seçimlerinde Ankara'dan AKP milletvekili...

AKP TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'i TBMM Genel Kurulu'ndaki sataşmalar nedeniyle uyardığı iddia edildi.

14 Mayıs seçimlerinde Ankara'dan AKP milletvekili seçilen eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek ve AKP İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan’ın, AKP TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ tarafından uyarıldığı öne sürüldü.

Gazete Duvar’ın haberine göre, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın Gökçek'e "AK Parti grubuna da bir sürü sopa attırıyorsunuz; yapmayın, fayda sağlamıyor. Laf atan hep sopa yer çünkü" dediği iddia edildi.

TBMM Genel Kurulu'nda muhalif milletvekilleriyle girdiği polemiklerle gündemden düşmeyen AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek'e parti yönetiminden uyarı geldi. 

Bozdağ'ın, Osman Gökçek'e uyarısının şöyle olduğu öne sürüldü:

"Ben buradan bakıyorum, AK Parti grubuna da bir sürü sopa attırıyorsunuz; yapmayın, fayda sağlamıyor. Laf atan hep sopa yer çünkü kürsüye hâkim olan kürsüdeki, mikrofon ona açık, o konuşuyor, millet onu duyuyor; sizin söylediğiniz sadece tutanaklara geçiyorsa, o kadar ama dışarıda sizin söyledikleriniz duyulmuyor ama yediğiniz sopa duyuluyor. İzin vermeyin buna, hiçbir vekil arkadaşım, herkese de söylüyorum."