AKP'li Külünk'ten FETÖ uyarısı: YÖK Başkanı başını kuma gömmekten kurtulmak zorundadır

AKP'li Külünk'ten FETÖ uyarısı: YÖK Başkanı başını kuma gömmekten kurtulmak zorundadır
Ak Parti MKYK üyesi Metin Külük Şırnak Üniversitesi'ndeki FETÖ yapılanmasına dair haberlerin ardından yeni bir açıklama daha yaptı. Külünk "YÖK Başkanı başını kuma gömmekten kurtulmak zorundadır" dedi.Külünk, "Özellikle...

Ak Parti MKYK üyesi Metin Külük Şırnak Üniversitesi'ndeki FETÖ yapılanmasına dair haberlerin ardından yeni bir açıklama daha yaptı. Külünk "YÖK Başkanı başını kuma gömmekten kurtulmak zorundadır" dedi.

Külünk, "Özellikle dindar camiaları çok dikkatli olmaya bir kez daha davet ediyoruz" diyerek "Dindar duygusallığıyla veya benim arkadaşım diyerek, bu örgütü hala dindar arkadaşım sınırında kabul edip duygusal davranan çok sağlam bilinen insanların artık bu gafletten uyanması gerektiği kanaatindeyiz sonra vakit çok geç olacak" dedi.

Külünk'ün Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"FETÖ’nün en önemli örgütlenme adreslerinden olan Üniversitelerde temizlenme şarttır. Yargı ve Güvenlik bürokrasisini göreve davet ediyoruz. Üniversitelere ilişkin gelen tüm ihbarların titizlikle inceleneceğinden eminiz Çünkü müthiş hareketlilik içindeler. Yine referans modellemesi ile sinsi bir şekilde Üniversitelerde kadroları ele geçirme peşindeler Soruyorum YÖK başkanına ne zaman uyanacaksınız? En önemli kaçış adreslerinden birisinde farklı yapıların içine sızarak saklanıyorlar Sızdıkları yerleri kendilerine benzettikleri gibi yapının kendilerini savunmasına mecbur bırakıyorlar Unutulmasın Pişman olan FETÖ’cü yoktur çünkü Örgüt Hiyerarşisi Zombi olmayı emreder. Zombiler düşünemez algoritmaları FETÖ merkezindeki yapay zeka yazılımında belirlenmiştir.

Özellikle dindar camiaları çok dikkatli olmaya bir kez daha davet ediyoruz Geçmişinde bu örgüt ile ilişkili olup “artık vazgeçtim” gibi mazeretlerin arkasına saklanıp gelen bu yapı ile iletişimi olan her gelene dikkat. Şunu çok iyi biliyoruz çok sağlam çok güvendiğimiz yapıların içerisine dahil sızma yeteneği çok güçlü olan bir modelle karşı karşıyayız üzücü bir şekilde Dindar duygusallığıyla veya benim arkadaşım diyerek, bu örgütü hala dindar arkadaşım sınırında kabul edip duygusal davranan çok sağlam bilinen insanların artık bu gafletten uyanması gerektiği kanaatindeyiz sonra vakit çok geç olacak. YÖK Başkanı başını kuma gömmekten kurtulmak zorundadır. Evet üniversitelerdeki vatansever öğretim üyelerine sesleniyoruz. Bir olup, birlik olup mücadele bayrağını yükselteceğiz."

TIKLAYIN-Şırnak Üniversitesi’ndeki FETÖ yapılanması sonrası AKP’li Külünk, YÖK’e seslendi: Peki ya diğer üniversiteler?