AKP’li vekiller Ferit Şenyaşar’ın üzerine yürüdü

AKP’li vekiller Ferit Şenyaşar’ın üzerine yürüdü
Adalet ve Çalışma bakanlıklarının bütçe görüşmeleri kabul edildikten sonra verilen arada AKP’li vekiller, DEM Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın üzerine yürüdü.Meclis’te devam eden bütçe görüşmelerinde Adalet ve...

Adalet ve Çalışma bakanlıklarının bütçe görüşmeleri kabul edildikten sonra verilen arada AKP’li vekiller, DEM Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın üzerine yürüdü.

Meclis’te devam eden bütçe görüşmelerinde Adalet ve Çalışma bakanlıklarının bütçeleri kabul edildikten sonra verilen arada bakanlar ve AK Parti milletvekilleri toplu fotoğraf çektirdi.

Gazete Duvar’ın haberine göre, Bu fotoğraf çektirilirken DEM Parti milletvekili Ferit Şenyaşar, AK Partili milletvekillerinin karşısına geçerek üzerinde ‘adalet’ yazan bir döviz tuttu.

Bunun üzerine AK Partili vekiller Şenyaşar’dan dövizi indirmesini istedi. Ancak Şenyaşar dövizi indirmeyince AK Parti milletvekilleri Şenyaşar’ın üzerine yürüdü.

Meclis Genel Kurulu’na ara verilmiş olduğu için Şenyaşar, 10’dan fazla AK Parti milletvekili ile karşı karşıya kaldı ve “Adalet istiyorum, adalet” diye bağırdı.

Şenyaşar'ın AK Partililerin tepkilerine karşı yalnız kalması üzerine o sırada Genel Kurulda olan SAADET Grup Başkanvekili Bülent Kaya araya girdi