Akşener altılı masa toplantısı öncesi liderler turuna başladı

Akşener altılı masa toplantısı öncesi liderler turuna başladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Temmuz’daki altılı masa toplantısı öncesi liderler turuna başladı. İYİ Parti lideri dün Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Temmuz’daki altılı masa toplantısı öncesi liderler turuna başladı. İYİ Parti lideri dün Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

Bu kapsamda Akşener, ilk olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştü. Demokrat Parti Genel Merkezi’nde yaklaşık bir saat süren görüşme, basına kapalı gerçekleşti.


Akşener, Gültekin Uysal’ın ardından da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Akşener, 15 Haziran Çarşamba günü de sırasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşecek.

HALK FATURAYI KESECEK
İYİ Parti lideri Akşener EYT’lilerle ilgili yaptığı paylaşımda iktidarı eleştirerek, “Yandaşların çılgın projelerine, saray sefasına ve 5-10 maaşlı danışmanlarına verecek parayı bulanlar EYT’lilerin kazanılmış hakkını verecek parayı bir türlü bulamıyor. Ama hiç merak etmeyin. O sandık gelecek, halk faturayı kesecek çok az kaldı” dedi.

‘GENÇLERE ÖZÜR BORCUMUZ VAR’
Akşener, bir sonraki paylaşımında ise gençlere seslendi ve şu ifadeleri kullandı:
“Bugün gençlerimize bir özür borcumuz var… Ellerinden alınan fırsatlar, imkânlar, çalınan hayalleri için büyük bir özür borcumuz var. Özgürce yaşayabilecekleri bir ülke, bir Cumhuriyet borcumuz var. Biz bu borcu ödemeye talibiz. Ve emin olun ki ödeyeceğiz. Çok az kaldı!”