Akşener Kuğulu Park’ta: Niye ağabeylerin sinirini bozuyorsunuz?

Akşener Kuğulu Park’ta: Niye ağabeylerin sinirini bozuyorsunuz?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Ankara’da esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla konuştu. Üç ilçeye giden Akşener’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki ensaf ziyareti öncesi Kuğulu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Ankara’da esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla konuştu. Üç ilçeye giden Akşener’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki ensaf ziyareti öncesi Kuğulu Park’ta toplanan vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Akşener’e yurttaşlar, “Başbakan Meral” sloganlarıyla destek verdi.

Burada yaklaşık 10 dakika konuşan Akşener’e etrafta bulunan yurttaşlar da alkışlarla ve “Başbakan Meral” sloganlarıyla destek verdi. Akşener ise kendisini dinleyen kalabalığa dönerek, “Oğlum siz niye abilerin sinirlerini bozuyorsunuz şimdi” dedi. Kuğulu Park’ta kendisini bekleyen insanları selamlayan Akşener, şöyle konuştu:
“Komşunun komşuya, kardeşin kardeşe düşman olduğu; buna karşılık ‘Ceketimi assam şapkamı atsam seçilirim’ anlayışının net bir şekilde ortaya çıktığı, siyasetçinin seçimden seçime size gelip kutuplaştırıp birbirinize düşman eden bir dil üzerinden, çok bedava çok kolay oy alarak iktidar olduğu bir sistemin sonucu harami bir düzendir. Sizi maraba olarak gördükleri, velinimet olmaktan çıkardıkları için o helal oylarınızı hiç gayret göstermeden alabildikleri için, senin çocuğun 92 puanla atanamazken arkadaşı 58 puanla ayısı ve dayısı olduğu için atandığı için bu sorunlar ortaya çıkıyor. Sizin çocuklarınız yurtdışında garson olarak çalışmayı bile tercih edecek hale gelebiliyor.”