İsrail, Gazze'de sivillerin sığındığı okulu bombaladı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail, Gazze'de sivillerin sığındığı okulu bombaladı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail ordusu, yüzlerce sivilin sığındığı Gazze'nin güneyinde bir okula SİHA'lı saldırı gerçekleştirdi. Çok sayıda can kaybının olduğu saldırıda Al Jazeera kameramanı Samer Abu Daqqa'nın da hayatını kaybettiği bildirildi.İsrail,...

İsrail ordusu, yüzlerce sivilin sığındığı Gazze'nin güneyinde bir okula SİHA'lı saldırı gerçekleştirdi. Çok sayıda can kaybının olduğu saldırıda Al Jazeera kameramanı Samer Abu Daqqa'nın da hayatını kaybettiği bildirildi.

İsrail, 7 Ekim'den bu yana abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırılarını havadan ve karadan sürdürüyor. İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli sayısı 18 bini geçerken Gazze Şeridi'nde siviller hedef alınmaya devam ediyor.

İsrail'in Han Yunus kentinde Hayfa Okuluna gerçekleştirdiği saldırıda çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi. Saldırıda Al Jazeera kameramanı Samer Abu Daqqa'nın da hayatını kaybedenler arasında olduğu belirtildi.

Çok sayıda kişinin yaralandığı saldırıda İsrailli askerlerin sağlık ekiplerini okula sokmadığı öne sürüldü.

İsrail ordusu, 3 rehineyi öldürdü

İsrail, Gazze'nin kuzeyinde faaliyet gösteren askerlerinin, 3 İsrailli rehineyi yanlışlıkla düşman güçleri olarak tanımlayıp vurarak öldürdüklerini duyurdu. Üç kişiden ikisinin kimliği belirlendi: