Ali Erbaş’ın kızından yükselen euroya sitem: Fasulyecim, yüro 30 TL maalesef

Ali Erbaş’ın kızından yükselen euroya sitem: Fasulyecim, yüro 30 TL maalesef
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, euro arttığı için çocuklarıyla yurt dışına çıkamadığından yakındı. Erbaş, 3 yaşındaki oğluna hitaben "Fasulyecim yüro 30 TL maalesef" dedi. Diyanet İşleri...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, euro arttığı için çocuklarıyla yurt dışına çıkamadığından yakındı. Erbaş, 3 yaşındaki oğluna hitaben "Fasulyecim yüro 30 TL maalesef" dedi.

 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İngilizce öğretmeni olan kızı Feyza Erbaş, döviz kuru artığı için çocuklarıyla birlikte yurt dışına çıkamadığından yakındı. Erbaş, bugüne kadar 8 yaşındaki kızının 13, beş yaşındaki oğlunun ise 2 ülkeyi ziyaret ettiğini açıkladı.

Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, Bodrum'a tatile giderken sosyal medyadan üç çocuğunun havaalanındaki fotoğrafını paylaşan Erbaş, büyük oğlu için “Bu çocuk pandemiye denk geldi sadece 2 ülkeye gitti” dedi.

Erbaş, hiç yurt dışına götüremediği 3 yaşındaki en küçük oğluna hitaben fotoğrafa şu notu düştü: “Fasulyecim, yüro (Euro) 30 TL maalesef, cennet vatanımızda nereleri görebilirsen artık. Hiç sesini çıkarma.”