Polisten kadına şiddet; bir bekçi ve iki polis tutuklandı

Polisten kadına şiddet; bir bekçi ve iki polis tutuklandı
Gazete Pencere Haber MerkeziAnkara'nın Kızılay ilçesinde, gittikleri bir eğlence mekanı çıkışında yolda karşılaştıkları kadınlarla sözlü tartışmaya giren biri başkomiser iki polis ve bir mahalle bekçisi daha sonra fiziki...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Ankara'nın Kızılay ilçesinde, gittikleri bir eğlence mekanı çıkışında yolda karşılaştıkları kadınlarla sözlü tartışmaya giren biri başkomiser iki polis ve bir mahalle bekçisi daha sonra fiziki saldırıya geçti. Haklarındaki idari soruşturma kapsamında açığa alınan üç emniyet personeli tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü olayı doğruladı.

Yapılan açıklamada olayın 24 Ağustos'ta saat 6.30'da meydana geldiği belirtildi. Polisler gözaltına alındıktan sonra haklarında idari ve adli soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

Açıklamada şöyle denildi:


"24 Ağustos 2023 günü saat 06.30 sıralarında haber merkezine gelen kavga ihbarı üzerine, olay yerine giden polis ekipleri, eğlence mekanının çıkışında alkollü vaziyette iken, yoldan geçen kadınlara yönelik sözlü-fiziki saldırıda bulunan ve havaya ateş eden sivil kıyafetli, biri çarşı mahalle bekçisi ikisi polis memuru olduğu anlaşılan 3 kişiyi derhal gözaltına almıştır. Adı geçen şahıslarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılarak şahıslar açığa alınmış ve mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecektir" denildi.

1 bekçi ve 2 polis memuru, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Gazete Pencere haber merkezine ulaşan görüntülerde bir polisin silahını çekerek havaya ateş ettiği görülüyor.