Asiye için süreç uzun

Asiye için süreç uzun
Gaziantep’te, sahipli pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralandıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen ve doku nakli yapılan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in, yoğun bakım ünitesindeki takibi devam ediyor.Akdeniz...

Gaziantep’te, sahipli pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralandıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen ve doku nakli yapılan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in, yoğun bakım ünitesindeki takibi devam ediyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Yıldıray Çete, yaptığı açıklamada, çocuğun operasyonunun başarılı geçtiğini belirtti. Çete, “Hastamızın ve nakil edilen dokuların durumu iyi. Yoğun bakım ünitesinde uyutularak yakın takibi devam ediyor. Hayati bulguları da stabil” ifadelerini kullandı.

‘YÜZ FELCİ RİSKİ BULUNUYOR’
Operasyonu gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Ömer Özkan da “Yüzüne ve saç derisine operasyon yaptık. Hastanın sırtından ve bacağından doku nakilleri gerçekleştirdik. Asiye’nin yüzündeki sinirlerde ve çene kemiğinde ciddi hasarlar vardı. Yüz felci riski bulunuyor, gerekirse o konuda da müdahalede bulunacağız” dedi.