Atanamayan öğretmen yaşamına son verdi

Atanamayan öğretmen yaşamına son verdi
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki edebiyat öğretmeni Aziz Alptekin, girdiği bunalım sonucu kendi hayatına son verdi. Alınan bilgi ve iddialara göre 23 yaşındaki Aziz Alptekin bir süredii bunalımdaydı. Atama bekleyen...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki edebiyat öğretmeni Aziz Alptekin, girdiği bunalım sonucu kendi hayatına son verdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre 23 yaşındaki Aziz Alptekin bir süredii bunalımdaydı. Atama bekleyen ve bu sırada özel ders vererek hayatını sürdürmeye çalışan Aziz Alptekin, geçen hafta da hayatını sonlandırma girişiminde bulunmuştu.

Ses Kocaeli gazetesindeki habere göre Aziz Alptekin, bu sabah yine farklı davranışlarda bulunarak odasına girip çıkmaya başladı. Ailesi tarafından kontrol altında tutulmaya çalışan genç öğretmen bir ara ortadan kaybolunca odasına giren ablası, kardeşini ipte asılı buldu.

Ablasının ipi keserek kurtardığı genç öğretmen eve çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında körfezdeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Genç öğretmen, yapılan tüm çabalara rağmen yolda vefat etti.

Bekar olan Aziz Alptekin'in yapılacak otopsi sonrasında yarın Körfez'de toprağa verileceği öğrenildi.