Atatürk Havalimanı’nın akıbetini kim biliyor?

Atatürk Havalimanı’nın akıbetini kim biliyor?
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı için “hikayesi kapandı” dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise havalimanı üzerine 2 yıl önce kurulan hastanenin açılışında, pistin ambulans uçaklar için...

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı için “hikayesi kapandı” dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise havalimanı üzerine 2 yıl önce kurulan hastanenin açılışında, pistin ambulans uçaklar için kullanılacağını söylemişti.

Önceki gün bir gazetecinin, “Muhalefetten bazı kesimlerin, 'İktidara gelirsek Atatürk Havalimanı’nı yeniden açacağız' söylemini gerçekçi buluyor musunuz?” sorusuna Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ben de ironiyle cevap vereyim. Onlar da uçakları İETT otobüsü gibi zannediyorlar herhalde, arkadan itince gidiyor zannediyorlar. Atatürk Havalimanı’ndaki sıkıntıları biliyorduk zaten. Atatürk Havalimanı hikâyesi kapandı, gitti. Oranın şimdi kuzey-güney pistine ‘Millet Bahçesi’ olarak işe başlanıyor” şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Atatürk Havalimanı’nın 2 pistinin üzerine yapılan Murat Dilmener Sahra Hastanesi’nin açılışında, “Bir hastanın uçakla gelip yaya mesafede hastaneye ulaşabileceği bir yer. Burası Yeşilköy Havalimanımız. Yurt dışından bir hasta gelip, yaya mesafede gelip tedavisini olacak” diyerek pistin kullanılmaya devam edeceğini duyurmuştu.