Ayhan Bora Kaplan’ın adamlarının Koray Aydın’ın il dışı gezilerinde güvenliğini sağladığı iddiası

Ayhan Bora Kaplan’ın adamlarının Koray Aydın’ın il dışı gezilerinde güvenliğini sağladığı iddiası
Candan YıldızAnkara’da siyaset ve yargıya uzanma ihtimali olan Ayhan Bora Kaplan operasyonu kapsamında Kaplan’ın fotoğraf albümündeki isimlerden birinin de önceki dönem İyi Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Gürhan Kocaman...

Candan Yıldız

Ankara’da siyaset ve yargıya uzanma ihtimali olan Ayhan Bora Kaplan operasyonu kapsamında Kaplan’ın fotoğraf albümündeki isimlerden birinin de önceki dönem İyi Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Gürhan Kocaman olduğunu İyi Partili Gürhan Kocaman’ın Ayhan Bora Kaplan’la ilişkisi ne; Genel Merkez bu ilişkiyi biliyor muydu? başlıklı yazımda belirtmiştim.

                           Ayhan Bora Kaplan-Gürhan Kocaman 

O yazımda İyi Parti Kurucularından Metin Ergun’un, Gürhan Kocaman’ın adaylığına Ayhan Bora Kaplan’la ilişkisi nedeniyle karşı çıktığı iddiasına dikkati çekmiştim.

Gürhan Kocaman isminde ısrar eden ismin Koray Aydın olduğunu, Kocaman’ı aday olarak öneren kişinin de Koray Aydın’ın danışmanı (Fatih Samet Keskin) olduğunu belirtmiştim.

Gürhan Kocaman, Yetkin Öztürk döneminde  il başkan yardımcılığı yapmıştı

Bu iddialara ilişkin her hangi bir yalanlama gelmedi.

Yeni iddia şu: Koray Aydın’ın tüm il dışı gezilerine, o dönem il başkan yardımcısı olmasına rağmen Gürhan Kocaman’ın eşlik ettiği, Aydın’ın güvenliğini Ayhan Bora Kaplan’ın ekiplerinin sağladığı… 


                                Yetkin Öztürk-Gürhan Kocaman

2018-2023 yılları arasında İyi Parti İl Başkanı, şimdi ise Genel İdare Kurulu üyesi olan, Gürhan Kocaman ve Koray Aydın’ın danışmanıyla iyi ilişkileri olduğu konuşulan Yetkin Öztürk’ün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Ayhan Bora Kaplan’ın adamlarına da iş imkanı sağladığı öne sürüldü.

Akşener’in Gürhan Kocaman’ın partiden uzaklaştırılması talimatına rağmen Koray Aydın’ın Gürhan Kocaman’la gezilerine devam ettiği de iddia ediliyor. 

Eski İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’ün ABB’nin BAKAP açılışında kurdele kesiyor