Bekçiler babayı darp etti kızının kolunu kırdı

Bekçiler babayı darp etti kızının kolunu kırdı
İstanbul’un Bağcılar ilçesinde iddiaya göre bekçiler bir babayı darp etti, kızının da kolu kırıldı. Sokağa çıkma yasağının olduğu 23 Haziran akşamı evinin önünde arkadaşlarıyla birlikte sigara içen Tahir Erten’in...

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde iddiaya göre bekçiler bir babayı darp etti, kızının da kolu kırıldı. Sokağa çıkma yasağının olduğu 23 Haziran akşamı evinin önünde arkadaşlarıyla birlikte sigara içen Tahir Erten’in bulunduğu bölgede, sivil bir otomobil durdu.
Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, otomobilin içinden inen bekçiler, Tahir Erten ve arkadaşlarının yanına geldi. Erten’in iddiasına göre, sokağa çıkma yasağı olduğunu söyleyen bekçiler, kendisine küfür etmeye başladı. Bekçiler bir süre sonra Erten ve arkadaşlarını yere yatırılarak ters kelepçe taktı.
ŞİKAYETÇİ OLDU
Bu sırada yaşanan arbedede yükselen sesler üzerine Tahir Erten’in babası Mahir Erten ve kız kardeşleri Şirvan ile Dilvan da aşağı indi. Büyüyen arbede sonucunda Mahir Erten’in gözünde ve vücudunda morluklar meydana geldi. Şirvan Erten’in ise kolu kırıldı.
Yaşanan olayın ardından, Tahir Erten ve Şirvan Erten gözaltına alındı. Tahir Erten hakkında “Görevi yaptırmamak için direnme” suçundan hakkında işlem yapıldı. Hastaneden darp raporu alan Erten ailesi, yaşanılan olay nedeniyle bekçilerden şikayetçi oldu.