Belediyeden hizmet alamadıklarını söyleyen Konyalı köylüler: Bundan sonra kesinlikle AK Parti'ye oy yok!

Belediyeden hizmet alamadıklarını söyleyen Konyalı köylüler: Bundan sonra kesinlikle AK Parti'ye oy yok!
Konya'da Meram ilçesine bağlı yaşadıkları köyde belediye hizmeti alamadıklarını söyleyen köylüler, AKP'yi eleştirdi. Bir köylü, "Şurada eli kulağında, seçime 8 ay kaldı" diyerek tepkisini dile getirdi.AKP'li Meram Belediyesi'nin...

Konya'da Meram ilçesine bağlı yaşadıkları köyde belediye hizmeti alamadıklarını söyleyen köylüler, AKP'yi eleştirdi. Bir köylü, "Şurada eli kulağında, seçime 8 ay kaldı" diyerek tepkisini dile getirdi.

AKP'li Meram Belediyesi'nin köylerine yeterince hizmet vermediğinden şikayet eden köylüler, oylarının renginin değişeceğini söyledi, seçimin yaklaştığını hatırlattı.

Köylülerin eleştirileri şöyle oldu:

-"Şehir merkezine 15 kilometre. Ne otobüs var ne sokak. Böyle nasıl AK Parti olur? Oylarınızı siz herhalde CHP'ye teslim edeceksiniz. "

-"Bu yaşta bu kanalizasyonu temizlersem benden nasıl oy bekler? Benim oyum HDP'ye. Başka oy yok. "

-"Vatandaş her 5 senede bir yoklanmayacak. Senede bir olsa bile gelecek. Şurada eli kulağında, seçime 8 ay kaldı. Lafa gelince mangalda kül koymuyorsunuz ama icraata gelince Allah razı olsun kimseyi görmüyoruz burada."

-"Kanalizasyon vermiyor. 40 km, 30 km ilerideki köylerde komple kanalizasyon var. Çocuğum hasta oluyor. Nasıl oluyor da 2 km yürüyerek otobüse ulaşım sağlanıyor?"

-"2023 yılındayız, kanalizasyon yok. Bundan sonra AK Parti'ye kesinlikle oy yok. Bugüne kadar vatan millet dedik ama maalesef hizmet alamıyoruz."