Bir kadın daha erkek şiddetinin kurbanı oldu: Kız arkadaşını boğarak öldürdü

Bir kadın daha erkek şiddetinin kurbanı oldu: Kız arkadaşını boğarak öldürdü
Bir kadın daha erkek şiddetinin kurbanı oldu. Çerkezköy'de yaşanan cinayette 26 yaşındaki Ümit Işık, 23 yaşındaki kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdü. Ümit Işık daha sonra...

Bir kadın daha erkek şiddetinin kurbanı oldu. Çerkezköy'de yaşanan cinayette 26 yaşındaki Ümit Işık, 23 yaşındaki kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdü. Ümit Işık daha sonra polise teslim oldu.

Olay, gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Tepe Emlak Konutları'nda meydana geldi. Çerkezköy'de bir fabrikada çalışan Ümit Işık, İstanbul'da yaşayan kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i kiraladığı otomobille alıp ilçeye getirdi.

İkili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmada Ümit Işık, Züleyha Adıgüzel'i elektrik süpürgesinin kablosu ile boğarak öldürdü. Sabaha kadar cesedin başında bekleyen Ümit Işık, ardından emniyete gitti ve olayı anlatarak teslim oldu. Bunun üzerine eve giden polis ve sağlık ekipleri Züleyha Adıgüzel'in öldüğünü belirledi.

Züleyha Adıgüzel'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.


Ümit Işık, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirildiği görülen Ümit Işık, geniş güvenlik önlemleri altında getirildiği adliyede savcılığa çıkarıldı.

Ümit Işık, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklandı. Işık’ın ifadesinde, Adıgüzel’in ayrılmak istediğini söylemesi üzerine kendisini kaybettiğini ve olayın yaşandığını söylediği öğrenildi. (DHA)