Bu ülkenin kadının ayağının altını öpmelisiniz kereste adamlar

Bu ülkenin kadının ayağının altını öpmelisiniz kereste adamlar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı grup toplantısında tarihe yazılmış kadın mücadelelerine değindi, “Siz iktidardakilerin uyduruk erkek egemen diskurlarına bakmayın. Türk...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı grup toplantısında tarihe yazılmış kadın mücadelelerine değindi, “Siz iktidardakilerin uyduruk erkek egemen diskurlarına bakmayın. Türk kadının verdiği mücadele, belki de dünyanın başka hiçbir yerinde görülmedi” diye konuştu.

“Bu ülkenin kadının ayağının altını öpmelisiniz kereste adamlar! Utanmadan sıkılmadan hiçbir şeyi hak etmediğimizi söylüyorsunuz. Bu ülkenin kadını her şeyi hak etti” diyen Akşener, “Bileğinin yüreğinin gücü ile hak etti. Tercihlere zorlanmasıyla hak etti. Ve ailesini ülkesini milletini sağ ve ayakta tutmasıyla gösterdiği gayretle hak etti. Bunu söyleyenler o kadınların bu ülke için verdiği emeğin fitresini karşılayamazlar. Zekatı fazla gelir” dedi.

MİLLETİN DEĞİL RANTÇILARIN ADAMI
Erdoğan için, “artık milletin değil, rantçıların adamı” diyen Akşener, “Onun için bugün gelinen noktada biz artık bir siyasi partiyle mücadele etmiyoruz. Biz, artık kötülükle mücadele ediyoruz. Bu mücadele artık, iyiyle kötünün, hakla batılın, haklıyla zalimin mücadelesi. O sandık, er ya da geç gelecek. Ve o sandık geldiğinde, biz de bir seçim yapacağız. Bu seçim, sadece Cumhurbaşkanını veya milletvekillerini belirleyeceğimiz, bir seçim olmayacak. Bu seçim helal ile haram arasında olacak. Bu seçim, millet iradesi ile rantçı vesayeti arasında olacak” sözlerini kaydetti.