Bülent Arınç’ın hedefi Erdoğan: Birileri ‘ben ekonomistim’ diyor…

Bülent Arınç’ın hedefi Erdoğan: Birileri ‘ben ekonomistim’ diyor…
AK Parti’nin kurucu isimlerinden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndermede bulunup “Birileri ‘Ben ekonomistim’ diyor, ben de kendime iyi bir hukukçuyum’ diyorum” dedi.Konya’nın...

AK Parti’nin kurucu isimlerinden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndermede bulunup “Birileri ‘Ben ekonomistim’ diyor, ben de kendime iyi bir hukukçuyum’ diyorum” dedi.

Konya’nın yerel televizyon kanalı Kanal 42’nin aktardığına göre genç hukukçularla buluşan Arınç, ‘’Siyasetin dili nezakettir. Siyasetin dili geneli kucaklamaktır. Siyasette şiddetin dilini kullanamazsınız. Şiddetin dili tehdittir, hakarettir, kötülemektir” derken Erdoğan’a da göndermede bulundu.

Arınç, “Birileri ‘ben ekonomistim’ diyor, ben de kendime iyi bir hukukçuyum’ diyorum. Ama lafı gelmişken söyleyeyim, hukuk fakültesini bitirmek hukukçu olmak için yeterli değildir. Televizyon programlarında öyle soytarı adamlar izliyorum ki ben altında profesör yazıyor, hukukçu yazıyor. Hukuk bir misyondur, yani ölçüsü olan bir şeydir’’ dedi.