Çakal konseri sırasında bıçaklı kavga: 1 kişi hayatını kaybetti

Çakal konseri sırasında bıçaklı kavga: 1 kişi hayatını kaybetti
Rapçi Çakal'ın İzmir’de gerçekleşen konserinde iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 17 yaşındaki genç hayatını kaybederken, iki kişi de hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından genç şarkıcıdan "Olayın bizim...

Rapçi Çakal'ın İzmir’de gerçekleşen konserinde iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 17 yaşındaki genç hayatını kaybederken, iki kişi de hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından genç şarkıcıdan "Olayın bizim etkinliğimiz ile bir alakası yoktur" şeklinde açıklama geldi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Mavişehir Mahallesi’nde bulunan Mavibahçe AVM’nin 3’üncü katındaki iş yerinde Emirhan Çakal’ın rap konseri için kapı önünde oluşan sıra kuyruğunda iki grup arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine 17 yaşındaki Doğan Çatal, 17 yaşındaki B.B. ve 20 yaşındaki Y.K. bıçaklandı. .

Durumu ağır olan 17 yaşındaki Doğan Çatal’a olay yerinde kalp masajı yapan sağlık ekipleri, ardından 3 yaralıyı da ambulanslara alarak Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Ameliyata alınan Çatal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konser iptal edildi

Yaşanan olayların ardından konserin iptal olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Emirhan Çakal, “İzmir Mavibahçe AVM içinde yaşanan olaydan dolayı konserimiz iptal olmuştur. Olayın bizim etkinliğimiz ile bir alakası yoktur. Biletlerinizi aldığınız kaynaktan iade edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

3 kişi gözaltına alındı

Olayla ilgili geniş çaplı araştırmalar yürüten polis ekipleri, konuyla ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.'yi (17) gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.