ÇEDES projesi kapsamında çocuklara camide lokum dağıttırıldı

ÇEDES projesi kapsamında çocuklara camide lokum dağıttırıldı
ÇEDES projesi kapsamında Kocaeli’nde, Karamürsel Anaokulu öğrencileri camiye götürüldü. Çocuklar, namaz kılmak için camiye gelenlere lokum dağıttı.Kocaeli Karamürsel Anaokulu’nda imamların öğrencilerle bir araya gelmesinin...

ÇEDES projesi kapsamında Kocaeli’nde, Karamürsel Anaokulu öğrencileri camiye götürüldü. Çocuklar, namaz kılmak için camiye gelenlere lokum dağıttı.

Kocaeli Karamürsel Anaokulu’nda imamların öğrencilerle bir araya gelmesinin ardından ilçedeki diğer anaokulunda da benzer bir olayın yaşandığı öğrenildi.

BirGün’den Mustafa Kömüş’ün haberine göre, İlçede bulunan Uçan Balon Anaokulu’nun öğrencilerinin de 'ÇEDES projesi' kapsamında Mürsel Paşa Camisi’ne götürüldüğü öğrenildi. Öğrencilere camiye namaza gelen kişilere lokum ve gülsuyu dağıttırıldı.

Okulun sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Minik öğrencilerimiz ÇEDES projesi kapsamında Mürsel Paşa Camisi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Cami hakkında bilgi alan miniklerimiz caminin bölümlerini gezdi. Miniklerimiz çıkışta cemaate lokum ve gülsuyu ikramında bulundu. Emeklerinden ötürü öğretmenimiz Şeyma Akıncı ve müezzinimiz Fettah Yazıcı'ya teşekkür ederiz.”