Cemal Enginyurt: Batuhan Çolak tutuklandı; ne oldu, şimdi sığınmacı sorununu bitirdiniz mi?

Cemal Enginyurt: Batuhan Çolak tutuklandı; ne oldu, şimdi sığınmacı sorununu bitirdiniz mi?
Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Aykırı'nın Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ile Ajans Muhbir’in yöneticisi Süha Çardaklı’nın da aralarında bulunduğu 8 kişinin tutuklanmasına sosyal medya...

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Aykırı'nın Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ile Ajans Muhbir’in yöneticisi Süha Çardaklı’nın da aralarında bulunduğu 8 kişinin tutuklanmasına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Enginyurt, "Ensar diyerek aldıklarınız cennet gibi bu ülkede her köşeyi yaşar gezerken Türk milliyetçileri cezaevlerine atıldı" dedi.

Sığınmacı karşıtlığı üzerinden “halkı kin ve nefrete sürükleme” suçlamasıyla gözaltına alınan 27 kişi ile aralarında Haber Report ve Ajans Muhbir gibi sosyal medya hesapların bulunduğu ve gazeteci Batuhan Çolak hakkında tutuklama kararı verildi.

DP'li Enginyurt da sosyal medya hesabında tutuklamalara tepki gösterdi.

''Batuhan Çolak ve arkadaşları vatansever, Türk Milliyetçileridir. Bozkurt’ları susturamazsınız. Türkiye Türklerindir'' diyerek not düştüğü video paylaşımında Enginyurt şöyle konuştu: 

''Türkiye adeta sığınmacı cennetine döndü. Elini kolunu sallayarak sınırdan geçenler bu ülkede sığınmacı çoğunluğu yaratanlar tecavüzden uyuşturucuya her türlü suçta zirve yaptılar. Gazeteciler, vatansever gazeteciler Türk milliyetçisi gazeteciler; bayrağını, devletini, milletini seven gazeteciler bunu haber yaptı. Fakat Recep Tayyip Erdoğan ve AKP bundan rahatsız oldu. Batuhan Çolak başta olmak üzere onlarca gazeteci içeri alındı, Batuhan Çolak tutuklandı. Ne oldu, şimdi sığınmacı sorununu bitirdiniz mi? Ensar diyerek aldıklarınız cennet gibi bu ülkede her köşeyi yaşar gezerken Türk milliyetçileri cezaevlerine atıldı. AKP iktidarına sesleniyorum Türk'ü böyle susturamazsınız, Bozkurt'u böyle susturamazsınız, Bozkurtlar asla susmayacak ve sığınmacı vahşetini, sığınmacı dengesizliğini her zaman konuşmaya devam edecekler. Yazıklar olsun, Türk'e düşmansınız Arap sevicisiniz. Bu milletin evlatlarını haps ettiniz, yazıklar olsun!''

TIKLAYIN | Batuhan Çolak ile Süha Çardaklı da aralarında; sosyal medya operasyonunda 8 tutuklama

TIKLAYIN | İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’dan Batuhan Çolak’a destek: Takipçisi olacağız