CHP'li vekiller Togg Gemlik Teknoloji Kampüsü'nü gezdi: "Gururla izliyoruz!"

CHP'li vekiller Togg Gemlik Teknoloji Kampüsü'nü gezdi: "Gururla izliyoruz!"
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Milletvekilleri, Togg Gemlik Teknoloji Kampüsü'nü ziyaret etti. Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın da bulunduğu gezide...

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Milletvekilleri, Togg Gemlik Teknoloji Kampüsü'nü ziyaret etti. Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın da bulunduğu gezide CHP'li vekiller kampüs hakkında görüşlerini bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri, TOGG'un üretim sürecini yerinde gördü. Vekiller, üst düzey bir teknoloji kullanıldığını ve gurur verici olduğunu söyledi.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, "Burayı ziyaret etmeyi sanayi komisyonu olarak önemsiyoruz. Yerli yatırımcının desteklenmesi son derece önemli. Yan sanayinin desteklenmesini de önemsiyoruz. Robotlarla üretimin yapıldığı modern bir tesis. Geniş bir alana yayılmış. 3800 civarı çalışanın, 800 mühendisin olduğu ifade ediliyor. İstihdam yaratması önemli. Aynı zamanda yerli üretim alanının da makam aracına yansımasını önemsiyoruz" yorumunu yaptı.

"Üst düzeyde teknoloji kullanılmış, destekliyorum"

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, "İlk geldiğimizde robot sayısı azdı, şimdi artmış. Boyahaneyi ve batarya yerini gezememiştik. Oraları gezdik. Yeni yatırımları da gördük, gururla izliyoruz" şeklinde konuştu.

"Gururla izliyoruz"

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, "Üst düzeyde teknoloji kullanılmış. Destekliyorum ve çok da yerinde bir proje" ifadelerini kullandı.