Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü: İsveç'in NATO üyeliği gündeme geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü: İsveç'in NATO üyeliği gündeme geldi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de görüştü. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de görüştü. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan dönüşünde İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin tezkerenin Meclis'e gönderilmesine ilişkin "Cumhur İttifakı olarak aramızda tabii ki görüşmelerimizi yapacağız, ona göre de parlamentoya müracaatımızı bu arada yapıp, parlamentomuz nasıl takvim belirlerse takip edeceğiz demişti. Her iki liderin masasında olacak kritik bir başlık da İsveç'in NATO üyeliği olacak" demişti.
Hürriyet'in haberine göre de görüşmede yeni yasama döneminde Meclis'e gelmesi beklenen aile ve gençlik bankasının kurulması, deprem yasasına ilişkin konular ele alındı.

Erdoğan ve Bahçeli, bu yıl 10'uncu görüşmesini gerçekleştirdi. İki lider en son 29 Ağustos'ta Bahçeli'nin Çankaya ilçesindeki evinde bir araya geldi.