Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü: Filistin davasına destek vermeye devam edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü: Filistin davasına destek vermeye devam edilecek
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Abbas'a, Filistin davasına destek vermeye devam edileceğini söyledi.Cumhurbaşkanlığı...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Abbas'a, Filistin davasına destek vermeye devam edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, idrak edilecek Kurban Bayramı kutlanarak bayramın tüm Filistin halkı ve İslam Alemi için hayırlara vesile olması temennisi iletildi" denildi.

Erdoğan, Abbas'la olan görüşmesinde, Batı Şeria’da yaşanan son gelişmeler nedeniyle bir bayramın daha buruk geçirildiğini belirterek Cenin saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır diledi.

Cumhurbaşkanı, Türkiye olarak Mescid-i Aksa’nın maneviyatına ve statüsüne halel getirebilecek her tür adımın karşısında olmaya ve Filistin davasına destek vermeye devam edileceğini ifade etti.