Cumhur'un ortağı HÜDA PAR'a göre Türkiye iflas etti!

Cumhur'un ortağı HÜDA PAR'a göre Türkiye iflas etti!
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve AKP listelerinden Meclis'e giren Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, bugün kaleme aldığı yazısında Türkiye'nin ekonomik olarak iflas ettiğini, bu nedenle belediyelerin eğlence ve festival etkinliklerinin...

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve AKP listelerinden Meclis'e giren Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, bugün kaleme aldığı yazısında Türkiye'nin ekonomik olarak iflas ettiğini, bu nedenle belediyelerin eğlence ve festival etkinliklerinin "boş" olduğunu ve dar/sabit gelirli vatandaşa hakaret anlamına geldiğini savundu.

Günlerdir sosyal medyada, AKP'li Hilmi Türkmen başkanlığındaki Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği konserler "muhafazakar" bir yönetime yakışmama gerekçesiyle ağır şekilde eleştiriliyor.

Tartışmalar devam ederken bugün HÜDA PAR'lı Şehzade Demir'in Doğru Haber'de yer alan yazısı dikkati çekti. Demir, CHP ve HDP'li belediyeleri değerlere saldırı niteliğinde etkinlikler yapmakla itham ederken AKP'li belediyeler ve kayyım yönetimleri için, "yaz aylarında yoğunlaşan sözde festivaller, değerler noktasında CHP’nin ve zamanında HDP’nin yaptıklarından çok daha muzır faaliyetlerdir" ifadelerini kullandı.

"Enflasyon bel büküyor"

Şehzade Demir ilgili yazısında, "Türkiye’nin ekonomik anlamda amiyane tabir ile iflas ettiği bir dönemde eğlence, festival ve boş şeyler ile bu kadar büyük paraların çar çur edilmesi dar ve sabit gelirli vatandaşlarımıza büyük bir hakarettir. Enflasyon yükünün beli büktüğü bir dönemde gözlerimizin içine baka baka kamu malının adeta ateşe verilmesi hakaret değil de nedir?" diye sordu.