Daha önce ağzına telefon sokulan AKP'li vatandaş: AKP bize çıkmaz bir kazık koydu

Daha önce ağzına telefon sokulan AKP'li vatandaş: AKP bize çıkmaz bir kazık koydu
Daha önce bir sokak röportajı sırasında "Telefonunu göster" dediği için diğer vatandaşların tepkisiyle karşılaşan ve ağzına telefon sokulan AKP seçmeni, yeniden konuştuğu sokak röportajında bu defa "Pişmanım" dedi.Oyunu...

Daha önce bir sokak röportajı sırasında "Telefonunu göster" dediği için diğer vatandaşların tepkisiyle karşılaşan ve ağzına telefon sokulan AKP seçmeni, yeniden konuştuğu sokak röportajında bu defa "Pişmanım" dedi.

Oyunu AKP'ye verdiğini söyleyen vatandaş, "Ellerim kırılaydı" diyerek pişmanlığını dile getirdi. Kendine Muhabir mikrofonuna konuşan vatandaş şu ifadeleri kullandı:

"Gidişat batık. Hiç memnun değiliz. Bir ara memnunduk ama din alet edildi, bizi kandırdı. En son bize öyle bir kazık koydu ki çıkmaz bir kazık koydu. Oyumu Tayyip'e verdim. Vermez olaydım, ellerim kırılaydı. Çok pişmanım. Pişman olmayacak durum mu şu? Antalya'da benim kadar AK Parti'yi savunan hiç kimseyi göremezsin. Ama şu anda Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorum. Ağzıma telefon sokuldu benim, yine de Tayyip dedim."