“Delilleri karartmayan başkan AK Parti’de kalamadı”

“Delilleri karartmayan başkan AK Parti’de kalamadı”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın AK Parti’den istifa ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili Arı’yı aradığını belirten İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, “Kendisi bana partisinden istifa ettiğini doğruladı....

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın AK Parti’den istifa ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili Arı’yı aradığını belirten İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, “Kendisi bana partisinden istifa ettiğini doğruladı. AK Parti yönetimi baştan beri Belediye’nin önceki yönetiminde bulunan kişilerin yolsuzluk soruşturmasında delillerin karartılmasını istiyordu. Rasim Arı da bu baskılara dayanamadı” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEĞİL AK PARTİ’Yİ BIRAKTI

AK Parti Genel Merkezinden Rasim Arı’nın belediye başkanlığını da bırakması için baskı yapıldığını aktaran Ömer Ay, “Rasim Arı belediye başkanlığından değil, AK Parti'den istifa ederek yoluna bağımsız belediye başkanı olarak devam etmeyi seçti. Dün de Ankara’ya giderek partisinden istifa dilekçesini genel merkeze sundu” dedi.
Belediye Başkanı Rasim Arı ise konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Arı sadece iddiaların ardından sosyal medya hesabından, "Ben bu şehre, bu şehrin her bir ferdine kurban olurum” notuyla bir video paylaştı. Arı'nın paylaşımında yer alan Gazapizm'in "Unutulacak dünler yaşanılacak günler var" şarkısıyla mesaj verdiği iddia edildi.
(Kaynak: Gazete Duvar)