Demirören Medya Grubu'nun Brüksel, Washington ve Atina bürolarının kapatıldığı iddia edildi

Demirören Medya Grubu'nun Brüksel, Washington ve Atina bürolarının kapatıldığı iddia edildi
Demirören grubunda son dönemlerde sık sık gündeme gelen küçüklme iddialarına bir yenisi eklendi. Yurt dışı bürolarda işten çıkarmalar yaşandığı; Brüksel, Washington ve Atina bürolarının ise kapatıldığı iddia edildi.Medyaspot'un...

Demirören grubunda son dönemlerde sık sık gündeme gelen küçüklme iddialarına bir yenisi eklendi. Yurt dışı bürolarda işten çıkarmalar yaşandığı; Brüksel, Washington ve Atina bürolarının ise kapatıldığı iddia edildi.

Medyaspot'un aktardığı bilgilere göre, bulundukları ülkelerde Hürriyet Gazetesi temsilcisi olarak görev yapan  Brüksel temsilcisi Güven Özalp,Atina Temsilcisi Yorgo Kırbaki ve Washington temsilcisi Razi Canikligil ile yollar ayrıldı.

Bölge eklerinin de bir bir kapatıldığı Hürriyet Gazetesi'nde, üst yönetimin Ankara ekini de kapatmak istediği, ancak Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın Ankara ekibinin kapatılmaması için çaba harcadığı da gelen bilgiler arasında.

Kısa bir süre önce de Hürriyet Kitap Sanat eki kapatılmış, Posta Gazetesi’nin internet portalından biri haber koordinatörü olmak üzere toplam 7 kişi, Gazete Vatan'ın internet ekibinden 4 kişinin, Fanatik.com.tr'den de 3 kişinin işlerine son verilmişti.